Fjernelse af graffiti med effektiv graffitirens

Gider du ikke selv rode med graffitirens, og søger du derfor et professionelt firma, som kan stå for din fjernelse af graffiti? Så er du kommet til det rette sted. Hos TJ Clean Service A/S har vi stor erfaring med at fjerne graffititegn og andet graffitihærværk.

Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Aarhus, Aalborg og det øvrige Nordjylland samt i resten af landet.

Undgå yderligere hærværk med fjernelse af graffiti

Graffitihærværk er dagligdag for mange institutioner og butikker samt erhvervs- og boligejendomme. Private oplever det også. Det kan være alt fra grimme tegn og tegninger til større malerier. Der er samtidig en tendens til, at graffititegn tiltrækker yderligere hærværk. Derfor er det en god idé at få graffitien fjernet hurtigst muligt.

Nogle forsøger selv at fjerne graffitien med graffitirens, men det er både tidskrævende og kompliceret. Desuden kan man ende med at ødelægge mere, end man gavner.​

Vi tilbyder professionel fjernelse af graffiti, og vi har blandt andet renset for Arbejdernes Landsbank i Aalborg. Vi har landsdækkende service og benytter professionelt udstyr. Samtidig har vi mere end 25 års erfaring indenfor branchen. Det er din garanti for graffitiafrensning i højeste kvalitet.

Få mere at vide om graffitirens og vores ydelser

Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores ydelser og priser, hvis du ikke selv ønsker at forsøge dig med graffitirens. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på fjernelse af graffiti.

Du kan ringe til os på telefon 96 77 92 00 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@tjclean.dk. Vi vender altid tilbage til dig hurtigst muligt.

​​

Et udpluk af vores referencer

Følg TJ Clean på Facebook​

Følg med i vores projekter på Facebook. Vi uploader billeder af 

vores projekter hele tiden.

Hovedkontor

TJ Clean Service A/S

Svendborgvej 15
​9220
Aalborg

CVR: 39310155​​

Kontakt os

telephone-icon_2     96 77 92 00

mail-icon-small     info@tjclean.dk

Hurtig navigation​