Højtryksrensning med effektiv facaderens

Skal du have udført en professionel højtryksrensning med en effektiv facaderens? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos TJ Clean Service A/S har vi mange års erfaring med rensning af facader. Vi har mange privat- og erhvervskunder i blandt andet Aarhus, Aalborg og det øvrige Nordjylland, men vi har landsdækkende service.

Mere end 25 års erfaring med højtryksrensning

Facaden er din forretning eller boligs ansigt udadtil, og derfor er det en god idé med rensning af facade fra tid til anden. Vi har en dygtig medarbejderstab, som altid sørger for at løse opgaverne korrekt og efter kundernes ønsker. Samtidig bruger vi professionelt udstyr og effektiv facaderens i vores arbejde med højtryksrensning.

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor branchen, og dermed er du garanteret afrensning af facade i højeste kvalitet. 

Alle medarbejdere er uddannet i højteredning og kan arbejde i højden. Sikkerheden er med andre ord i højsædet. Vi har i det hele taget den rette ekspertise til at løse lige netop din opgave.​

Hør mere om facaderens og om vores ydelser

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde med facaderens og om vores priser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på højtryksrensning.

Du kan ringe til os på telefon 96 77 92 00, men du er også velkommen til at skrive til os på e-mail info@tjclean.dk, hvis det passer dig bedre. Derefter vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Et udpluk af vores referencer

Følg TJ Clean på Facebook​

Følg med i vores projekter på Facebook. Vi uploader billeder af 

vores projekter hele tiden.

Hovedkontor

TJ Clean Service A/S

Engvej 18
​9280 Storvorde

CVR: 39310155​​

Kontakt os

telephone-icon_2     96 77 92 00

mail-icon-small     info@tjclean.dk