Facaderensning: Effektiv højtryksrensning af facaden

Har du brug for professionel rensning af facade?

Skal du have udført en professionel højtryksrensning af din facade? Så står vi hos TJ Clean Service A/S klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med facaderensning, som vi udfører for vores mange private kunder og erhvervskunder i blandt andet Aarhus, Aalborg og i det øvrige Nordjylland. Vi har dog en landsdækkende service, så har du en opgave til os et andet sted i landet, varetager vi den også gerne.​

Vi har mere end 25 års erfaring med højtryksrensning

Facaden er din forretnings eller boligs ansigt udadtil, og derfor er det en god ide med en facaderensning fra tid til anden. Vi har en dygtig medarbejderstab, som altid sørger for at løse opgaverne korrekt og efter kundernes ønsker. Samtidig bruger vi professionelt udstyr som giver en effektiv facaderens i vores arbejde med højtryksrensning UHP.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for vores fag, og dermed er du garanteret en afrensning af facade i højeste kvalitet.

​Alle vores medarbejdere er uddannede i højderedning og kan arbejde i højden. Sikkerheden er med andre ord i højsædet, ligesom vores arbejdsmiljø er. Alle vores medarbejdere taler dansk, og de er ansat under en overenskomst. Alt i alt har vi den rette ekspertise og de rette medarbejdere til at løse lige netop din opgave.

Kontakt os og hør mere om facaderensning eller indhent en pris

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde med facaderensning eller om vores priser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på højtryksrensning, hvad enten du ønsker fjernelse af graffiti eller blot en rengøring af din facade.

Du kan ringe til os på telefon 96 77 92 00, men du er også velkommen til at skrive til os på e-mail info@tjclean.dk, hvis det passer dig bedre. Derefter vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Et udpluk af vores referencer

Følg TJ Clean på Facebook​

Følg med i vores projekter på Facebook. Vi uploader billeder af 

vores projekter hele tiden.

Hovedkontor

TJ Clean Service A/S

Svendborgvej 15
​9220
Aalborg

CVR: 39310155​​

Kontakt os

telephone-icon_2     96 77 92 00

mail-icon-small     info@tjclean.dk

Hurtig navigation​