​Industrimaling udføres med mange års erfaring

Har du brug for professionel hjælp inden for industrimaling? Så er du kommet til det rette sted. Hos TJ Clean Service A/S har vi nemlig mere end 25 års erfaring inden for branchen, og vi arbejder både for lokale kunder i områderne omkring Aalborg, Aarhus og resten af Nordjylland, ligesom vi også kører ud til kunder i resten af landet.

Vi løser opgaven rigtigt hver gang

Vi har i løbet af årene løst mange forskelligartede industriopgaver, og vi har derfor rigtig god erfaring med at løse opgaven rigtigt hver gang.

Vi kan for eksempel løse opgaver såsom:

  • ​1 og 2-komponent med epoxy-certificeret mandskab
  • ​Maling af gulve i fabrikker, værksteder og hangarer
  • ​Sandblæsning
  • Mandskabsudlejning
  • ​Industrimaling
  • ​Afrensning af maling.

Vores medarbejdere er alle erfarne, dygtige og yderst professionelle, så du kan være sikker på, at du får udført arbejde i højeste kvalitet.​ Med os har du et stærkt team lige ved hånden, der står klar med kort varsel. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på industrimaling

Har du nogle spørgsmål angående vores arbejdsområder, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med industrimaling, hører vi meget gerne fra dig. Ønsker du at indhente en pris på en konkret opgave, så udarbejder vi desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan enten ringe til os for yderligere information på telefon 96 77 92 00, eller du kan skrive til vores e-mail info@tjclean.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Et udpluk af vores referencer

Følg TJ Clean på Facebook​

Følg med i vores projekter på Facebook. Vi uploader billeder af 

vores projekter hele tiden.

Hovedkontor

TJ Clean Service A/S

Svendborgvej 15
​9220
Aalborg

CVR: 39310155​​

Kontakt os

telephone-icon_2     96 77 92 00

mail-icon-small     info@tjclean.dk

Hurtig navigation​