Tankrensning med mobile højtryksanlæg​

Leder du efter en virksomhed, som tilbyder tankrensning med mobile højtryksanlæg? Så behøver du ikke at lede længere. Hos TJ Clean Service A/S renser vi alle former for tanke for private og især erhverv.

Vi har stor erfaring med at bortskaffe blandt andet olieaffald, og det sker naturligvis på miljørigtig vis. Vi servicerer kunder i blandt andet Aarhus, Aalborg og det øvrige Nordjylland samt alle andre steder i landet.

Stor erfaring med miljøbevidste problemløsninger

Vi har mere end 25 års erfaring med miljøbevidste problemløsninger i forbindelse med rengøring og overfladebehandling indenfor blandt andet industri, byggeri og offshore. Aktuelt har vi seks mobile højtryksanlæg, som har en effekt på mellem 0 til 2500 bar.

Vi udfører tankrensning i hele landet, og vores professionelle udstyr, veluddannede medarbejdere og lange erfaring er din garanti for høj kvalitet i vores arbejde. Vi har også stor fokus på sikkerhed, og derfor er alle vores medarbejdere uddannet i højteredning, så de også kan udføre opgaver i højden.​

Få et uforpligtende tilbud på tankrensning

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om vores priser og om, hvad vi tilbyder indenfor rengøring og overfladebehandling. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på tankrensning.

Du kan ringe på telefon 96 77 92 00, hvis du vil høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@tjclean.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

​​

Et udpluk af vores referencer

Følg TJ Clean på Facebook​

Følg med i vores projekter på Facebook. Vi uploader billeder af 

vores projekter hele tiden.

Hovedkontor

TJ Clean Service A/S

Engvej 18
​9280 Storvorde

CVR: 39310155​​

Kontakt os

telephone-icon_2     96 77 92 00

mail-icon-small     info@tjclean.dk

Hurtig navigation​