Tankrensning med mobile højtryksanlæg​

Leder du efter en virksomhed, som tilbyder tankrensning med mobile højtryksanlæg? Så behøver du ikke at lede længere. Hos TJ Clean Service A/S renser vi alle former for tanke for private og især erhverv.

Vi har stor erfaring med at bortskaffe blandt andet olieaffald, og det sker naturligvis på miljørigtig vis. Vi har landsdækkende service, og vi hjælper kunder i hele Danmark lige fra Aalborg og Aarhus til Odense og København. 

Stor erfaring med miljøbevidste problemløsninger

Vi har mere end 25 års erfaring med miljøbevidste problemløsninger i forbindelse med rengøring og overfladebehandling indenfor blandt andet industri, byggeri og offshore. Aktuelt har vi seks mobile højtryksanlæg, som har en effekt på mellem 0 til 2500 bar.

Vi udfører tankrensning i hele landet, og vores professionelle udstyr, veluddannede medarbejdere og lange erfaring er din garanti for høj kvalitet i vores arbejde. 

Vi har også stor fokus på sikkerhed, og derfor er alle vores medarbejdere uddannet i højteredning, så de også kan udføre opgaver i højden.​

Få et uforpligtende tilbud på tankrensning

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om vores priser og om, hvad vi tilbyder indenfor rengøring og overfladebehandling. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på tankrensning.

Du kan ringe på telefon 96 77 92 00, hvis du vil høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@tjclean.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Over 25 års erfaring

Stor ekspertise og rutine er oparbejdet gennem mange år.

Stærke i at arbejde i højden

Alle er uddannet i højderedning og kan arbejde i højden.

Sikkerhed i højsædet

Vi prioriterer høj sikkerhed i alle vores opgaver.

logo-footer

Hovedkontor

TJ Clean Service A/S
​Svendborgvej 15, 9220 Aalborg

​CVR: 39310155

white-facebook-box-fill  white-linkedin-box-fill

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

​Send din mail til info@tjclean.dk.