Ventilationsrensning for private og erhverv​

Er det blevet tid til ventilationsrensning? Så kan vi hjælpe dig. Hos TJ Clean Service A/S udfører vi rensning af store og små ventilationsanlæg for private og erhverv. Det kan for eksempel være industri, institutioner og beboelsesejendomme med videre. Vi servicerer kunder i Aarhus, Aalborg og det øvrige Nordjylland samt i resten af landet.

Undgå brandfare, dårligt indeklima og høj varmeudvikling

Et ventilationsanlæg består ofte af mange og lange rør og kanaler, hvor alt fra skimmel og bakterier til snavs og skidt kan samle sig sammen i større eller mindre mængder. Der kan også leve husmider med videre. Det kan blandt andet medføre en øget brandfare i kanalerne, en højere varmeudvikling i lokalerne og et dårligt eller ligefrem usundt indeklima.

Vi tilbyder ventilationsrensning af rør, kanaler og anlæg, så ventilationsanlægget atter bliver rent og effektivt. 

Vi har landsdækkende service, og vi benytter professionelt udstyr. Dertil kommer, at vi har mere end 25 års erfaring indenfor branchen. Det er din garanti for høj kvalitet i vores arbejde. Medarbejderne er naturligvis uddannet i højteredning og kan derfor arbejde i højden trygt og sikkert.​

Få et uforpligtende tilbud på ventilationsrensning

Kontakt os gerne for at få mere at vide om vores ydelser og priser. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for ventilationsrensning.

Du kan ringe på telefon 96 77 92 00 for at høre nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail info@tjclean.dk. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt derefter.

​​

Et udpluk af vores referencer

Følg TJ Clean på Facebook​

Følg med i vores projekter på Facebook. Vi uploader billeder af 

vores projekter hele tiden.

Hovedkontor

TJ Clean Service A/S

Engvej 18
​9280 Storvorde

CVR: 39310155​​

Kontakt os

telephone-icon_2     96 77 92 00

mail-icon-small     info@tjclean.dk

Hurtig navigation​