Ventilationsrensning for private og erhverv​

Er det blevet tid til ventilationsrensning? Så kan vi hjælpe dig. Hos TJ Clean Service A/S udfører vi rensning af store og små ventilationsanlæg for private og erhverv. Det kan for eksempel være industri, institutioner og beboelsesejendomme med videre. Vi servicerer kunder i hele Danmark, lige fra Aarhus og Aalborg til Odense og København.

Undgå brandfare, dårligt indeklima og høj varmeudvikling

Et ventilationsanlæg består ofte af mange og lange rør og kanaler, hvor alt fra skimmel og bakterier til snavs og skidt kan samle sig sammen i større eller mindre mængder. Der kan også leve husmider med videre. Det kan blandt andet medføre en øget brandfare i kanalerne, en højere varmeudvikling i lokalerne og et dårligt eller ligefrem usundt indeklima.

Vi tilbyder ventilationsrensning af rør, kanaler og anlæg, så ventilationsanlægget atter bliver rent og effektivt. 

Vi har landsdækkende service, og vi benytter professionelt udstyr. Dertil kommer, at vi har mere end 25 års erfaring indenfor branchen. Det er din garanti for høj kvalitet i vores arbejde. Medarbejderne er naturligvis uddannet i højteredning og kan derfor arbejde i højden trygt og sikkert.​

Få et uforpligtende tilbud på ventilationsrensning

Kontakt os gerne for at få mere at vide om vores ydelser og priser. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for ventilationsrensning.

Du kan ringe på telefon 96 77 92 00 for at høre nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail info@tjclean.dk. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt derefter.

Over 25 års erfaring

Stor ekspertise og rutine er oparbejdet gennem mange år.

Stærke i at arbejde i højden

Alle er uddannet i højderedning og kan arbejde i højden.

Sikkerhed i højsædet

Vi prioriterer høj sikkerhed i alle vores opgaver.

logo-footer

Hovedkontor

TJ Clean Service A/S
​Svendborgvej 15, 9220 Aalborg

​CVR: 39310155

white-facebook-box-fill  white-linkedin-box-fill

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

​Send din mail til info@tjclean.dk.