Water jetting af overflader

Overvejer du muligheden for water jetting? Så er du havnet det rette sted. Hos TJ Clean Service A/S er vi specialister i forskellige former for rengøring af overflader såsom metaloverflader. Mange af vores kunder er fra blandt andet Aarhus, Aalborg og resten af Nordjylland, men vi tilbyder vores service i hele landet.

Fjerner snavs, graffiti, alger og epoxymaling fra metal

Vi har både kompetencerne og udstyret til at udføre professionelle opgaver indenfor water jetting. Vi råder over et højtryksanlæg, som kan spule med et tryk på helt op til 2500 bar. Denne metode er supereffektiv til at fjerne snavs, graffiti, alger og epoxymaling fra metaloverflader og lignende. Vi anbefaler altid en professionel højtryksrensning af facader, da det er vigtigt, at afrensningen foregår nænsomt og med det helt rigtige tryk. 

Vi har mere end 25 års erfaring med miljøbevidst rengøring og overfladebehandling indenfor brancher såsom industri, byggeri og offshore med videre. I dag er vores service landsdækkende.​

Vores lange erfaring, professionelle udstyr og veluddannede medarbejdere er din garanti for høj kvalitet. Samtidig har vi fokus på sikkerhed, og derfor er vores medarbejdere uddannet i højteredning, så de dermed også kan udføre opgaver i højden.

Få et uforpligtende tilbud på water jetting

Vi står med glæde til rådighed med vores ekspertise, så vi kan finde netop den løsning, der passer til dig. Vi tager gerne en snak med dig om vores priser og de forskellige muligheder. Hvis du ønsker det, laver vi også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på water jetting.

Du kan ringe på telefon 96 77 92 00 for at få en vurdering af din opgave, eller du kan skrive til vores e-mail info@tjclean.dk. Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt.​

Efter endt uddannelse af vores medarbejdere er vi nu klar til at servicere vores kunder med dette 2500 Bars UHP Water jet anlæg. Vi er her i gang med afrensning af støbekasser til beton, så disse kan genbruges til nye projekter.

Over 25 års erfaring

Stor ekspertise og rutine er oparbejdet gennem mange år.

Stærke i at arbejde i højden

Alle er uddannet i højderedning og kan arbejde i højden.

Sikkerhed i højsædet

Vi prioriterer høj sikkerhed i alle vores opgaver.

logo-footer

Hovedkontor

TJ Clean Service A/S
​Svendborgvej 15, 9220 Aalborg

​CVR: 39310155

white-facebook-box-fill  white-linkedin-box-fill

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

​Send din mail til info@tjclean.dk.