Højtryksrensning til facadevask på industribygninger

Skal du have foretaget en professionel facadevask af din industribygning? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos TJ Clean Service A/S har vi mange års erfaring inden for blandt andet rensning af facade, som vi udfører med effektiv højtryksrensning.

Vi kører særligt ud for af vaske og rense industribygninger i Aalborg, Aarhus og i resten af Nordjylland, men da vi er en landsdækkende virksomhed, kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet.

Vi har over 25 års erfaring inden for højtryksrensning

Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen, og du er dermed garanteret et resultat i højeste kvalitet. I løbet af årene har vi løst en lang række af opgaver i forbindelse med facadevask på industribygninger, og vi har derfor også den rette ekspertise til at løse lige netop din opgave.

Vi har en dygtig medarbejderstab, som altid sørger for at løse opgaverne korrekt og efter dit ønske.​

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde med højtryksrensning af industribygninger, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Du kan ringe til os på telefon 96 77 92 00, men du også skrive til vores e-mail info@tjclean.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

Et udpluk af vores referencer

Følg TJ Clean på Facebook​

Følg med i vores projekter på Facebook. Vi uploader billeder af 

vores projekter hele tiden.

Hovedkontor

TJ Clean Service A/S

Engvej 18
​9280 Storvorde

CVR: 39310155​​

Kontakt os

telephone-icon_2     96 77 92 00

mail-icon-small     info@tjclean.dk